×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

3DMAX tar hem LanTrek 2015

4
Det finska major-laget gick obesegrade genom hela LAN:et och såg dominanta ut även utan sin forna AWP-stjärna Aleksi "allu" Jalli.
Att 3DMAX lämnade inhemska LanTrek som vinnare är nog ett resultat som inte kommer som en alltför stor överraskning för de flesta. Med ett extremt övertygande gruppspel var inga av lagen i slutspelet kapabla att utmana det finska-majorlaget, som i slutändan vann utan mycket problem från sina motståndare.

Saknaden av Aleksi "allu" Jalli såg hittills inte ut att ha påverkat Finlands i särklass mest etablerade CS-lag då de inte tappade en enda karta under LAN:ets gång. Hans ersättare, Mikko "xartE" Välimaa visade sig dessutom mer än kapabel tillsammans med laget, som han i och för sig redan bevisade när han spelade med 3DMAX under ESL One Katowice-kvalet förra veckan.
Finland 3DMAX vs. Finland Menace — 2-0

3DMAX: natu, xartE, disturbed, stonde, KHRN
Menace: naSu, suNny, REFLEX, aslak, zehN

dust2: 16-2 (14-1)
Mirage: 16-14 (9-6)
I finalen mötte de nybildade Menace, som inkluderar spelare som Niko "naSu" Kovanen och Timo "REFLEX" Rintala. Men, som tidigare klargjort, utgjorde de inte mycket av ett hot för 3DMAX, som i slutändan segrade och plockade hem förstaplatsen och 3000 dollar.

Prisfördelning

1.Finland 3DMAX3000 USD (cirka 25 000 kronor)
2.Finland Menace 2000 USD (cirka 16 000 kronor)
3.Finland tryPANTS 1000 USD (cirka 8000 kronor)

18 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 18 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..