×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

zonic kan göra comeback: "Jag saknar att spela"

13
Den danska före detta SK-, NoA- och mTw-veteranen hintar om en potentiell proffs-comeback.
I slutet av 2011 lät den tyska organisationen mTw sitt danska CS-lag gå, vilket ledde till att femman splittrades och veteranen Danny "zonic" Sørensen gick med i tyskbaserade mousesports, bara för att avsluta karriären ett par månader senare. Nu har den danska legenden gått ut med att det finns en möjlighet att han kommer tillbaka professionellt.



Sørensen har under en senare tid streamat när han spelar CS:GO på Twitch, och på sin Facebook-sida berättar han att han fortfarande känner ett starkt sug för att spela Counter-Strike. Dessutom medger dansken att han börjat lära sig älska CS:GO, något han inte gjorde tidigare trots att han var med och vann den första officiella CS:GO-matchen någonsin.

"Ever since my retirement back in 2012 it is no secret that I have been wanting to play as it has been a great part of my life and the joy of having competition in your life and the possibilities of travelling around the World is something that I miss dearly", berättar zonic i sin Facebook-uppdatering.

Hintar om återkomst med mTw-spelare

I uttalandet berättar zonic även att han kanske har någonting på gång, då han är i diskussion med en spelare som nått ut till honom. I samma veva hintar han även om att det finns en möjlighet att han kommer att spela med forna lagkamrater från mTw, laget han vann eSports Team of the Year 2008 med.

"However, a return to professional gaming for me is obviosuly not the same if I wouldn't play with some former mTw lads."

På sin stream har zonic setts spela med både Oliver "minet" Minet, som tidigare i februari offentliggjorde en comeback, och Alexander "ave" Holdt. Om det har någonting med ovanstående uttalande att göra får helt enkelt framtiden visa. Tydligt är dock att zonic är sugen på en comeback.



En klassiker från finalen på DreamHack Summer 2010.

24 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 24 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..