×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Delpan åter med NiP ikväll — första officiella testspelaren

5
Marcus "Delpan" Larsson får fortsatt förtroende i NiP Gaming — spelar med laget i King of Majors som lagets första officiella testspelare i jakten på en ny femte.
Ikväll går NiP Gaming upp mot EnVyUs i den första omgången av den ungefär 125 000 kronor stora onlineturneringen King of Majors. Turneringen går ut på att de fyra lag som plockat en major-titel ställs mot varandra i en double elimination-turnering som sträcker sig över två dagar, och nu står det klart att Marcus "Delpan" Larsson återigen spelar med NiP Gaming.

Den första officiella testspelaren

Bland förra veckans rubriker, där det konstaterades att Mikail "Maikelele" Bill inte längre var en del av NiP:s startfemma, offentliggjordes det även att laget kommer att testa olika spelare för ett potentiellt spelarbyte. Fragbite har nu fått bekräftat att Delpans närvaro i NiP:s officiella matcher inte bara är ett typiskt inhopp, utan att Göteborgaren är den första officiella testspelaren i lagets jakt på en potentiell ersättare till Maikelele.

Larsson gjorde sin CS:GO-debut för NiP Gaming som inhoppare redan igår, detta i StarSeries XII där man spelade bäst-av-tre-matcher mot HellRaisers och just EnVyUs. I den förstnämnda föll man med 1-2 i kartor, där den avgörande Cache blev en jämn drabbning. Mötet mot EnVyUs blev även det jämnt, dock vann fransmännen med 2-0 i kartor efter 16-12 på Dust2 och övertidsresultatet 22-20 på Mirage. Efter den sista kartan var det just Delpan som blev relativt hyllad efter att ha slutat på 31 kills, dock med dubbla övertider inkluderade.

King of Majors


Deltagarlista

Sverige fnaticpronax, flusha, JW, olofm, krimz
Polen Virtus.proTaZ, Neo, pasha, Snax, byali
Sverige NiP Gamingf0rest, friberg, GeT_RiGhT, Xizt, Delpan
Frankrike EnVyUsHappy, NBK, shox, SmithZz, kioShiMa

Prisfördelning

1.12 000 dollar(cirka 100 000 kronor)
2.3 000 dollar(cirka 25 200 kronor)

Schema

Måndag den 16 februari

17:00Sverige fnaticvs. Polen Virtus.proStreamWB-semi #1 (BO3)
19:30Sverige NiP Gamingvs. Frankrike EnVyUsBetta i tipsetWB-semi #2 (BO3)
21:00Loser bracket-final (BO3)

Tisdag den 17 februari

17:00Winner bracket-finalBO3
19:30Consolidation-finalBO3
21:00FinalBO5 *
* Laget från winner bracket börjar med 1-0 i kartor.
Stream: E-Frag TV (Hitbox)

48 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 48 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..