×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

RYKTE: Maikelele på väg ut ur NiP? *

-13
Efter tre månader med laget som är närmast synonymt med CS:GO ser det nu ut som att hans tid i kollektivet är över.
Mikail "Maikelele" Bill togs in av NiP följandes deras dramatiska avslut med Robin "Fifflaren" Johansson i november. Den unga AWP:arens debut-turnering med laget blev inget mindre än 2014 års sista major Dreamhack Winter där hela laget till slut lyckades ta sig till en andraplats efter att ha spelat extremt jämnt mot fransmännen i LDLC (nu EnVyUs). Sedan dess fortsatte framgångarna komma Bill och resten av NiP; de tog ännu en andraplats på MLG X Games Aspen och vann slutligen ASUS ROG Winter efter att ha besegrat både HellRaisers och Titan i fyra raka kartor.

Men nu verkar det som att NiP och Maikelele går skilda vägar, då Bill tweetade under gårdagen att han kommer spela tillsammans med Team Orbit under helgens Nordic Masters LAN i Älmhult.



Fastän detta på egen hand inte skulle vara konkret bevis då lag i många olika esporter ofta tar in inhoppare om de finner sig vara en man kort, skrev även Team Orbits officiella Twitter följande meddelande.



Just att tweeten indikerar på stora nyheter just specifikt på fredag, samma dag som Nordic Masters börjar, får det att verka allt mer troligt att offentliggörandet har med Maikelele att göra. Det faktum att LAN:ets finaler spelas under söndagen innebär även att Bill inte kommer kunna spela tillsammans med resten av NiP i StarSeries-matcher, som börjar på söndagen. Hur läget än råder ser Orbits laguppställning för helgens Nordic Masters-LAN ut såhär:

Team Orbit

Sverige Jimmy "jumpy" Berndtsson
Sverige Max "maxie" Lönnström
Sverige Alexander "SKYTTEN" Carlsson
Sverige Jacob "pyth" Mourujärvi
Sverige Mikail "Maikelele" Bill (Stand-in?)
Det har redan spekulerats kring vem hans ersättare potentiellt skulle kunna vara, men ingen konkret kandidat har hittills blivit presenterad. Om dessa rykten skulle visa sig stämma innebär det även att NiP nu endast innehåller fyra spelare, men oddsen är att vi kommer att få se en av kandidaterna under NiP:s matcher på söndag.

NiP

Sverige Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
Sverige Patrik "f0rest" Lindberg
Sverige Adam "Friberg" Friberg
Sverige Rickard "Xizt" Landström
* Uppdatering: I en intervju med Aftonbladet har Maikelele varken bekräftat eller dementerat uppgifterna skrivna ovan.

187 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 187 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..