×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

SirScoots uppmanar: Anmäl CS:GO Lounge till FBI

13
Den nordamerikanska profilen Scott "SirScoots" Smith har uppmärksammats efter att ha tipsat folk om att anmäla CS:GO Lounge till FBI på grund av möjliga lagbrott.
Sedan skins kom till CS:GO har det vuxit något extremt, men framgångarna har inte kommit ostraffade. I ett tidigare stadie var DDoS-attacker det största problemet, men på senare tid har det varit bettingfusk i form av läggmatcher som varit i rampljuset.

Någon som lessnat på dessa problem tycks vara Scott "SirScoots" Smith, som bland annat agerat värd och expert på ett flertal major-turneringar i CS:GO. På sin Twitter har han antytt att han tipsat Federal Bureau of Investigation, FBI, om CS:GO Lounge och har tipsat sina läsare om samma sak. Allt detta skall baseras på att "CSGL:s" verksamhet är så kallad "illegal gambling".





CS:GO Lounges reaktion på Twitter.



Tweetsen har uppmärksammats en hel del, och av kommentarer och Twitter-inlägg att döma är det CS:GO Lounge som har den tyngre massan bakom sig. Det är ännu oklart om detta kommer påverka CS:GO Lounge över huvud taget.

60 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 60 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..