×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Intel Challenge – damturnering med imponerande prissumma

1
Det vankas damturnering med en prispott på cirka 250 000 kronor. ESL står som arrangör och själva avgörandet går av stapeln under IEM-finalerna i Katowice, Polen, den 15 mars.
Intel Extreme Masters-finalerna i Katowice, Polen, får finbesök av en rätt imponerande damturnering i CS:GO. Intel Challenge, som turneringen kallas, går av stapeln den 15 mars och har plats för totalt fyra stycken damlag.

De fyra lagen kommer att tas fram genom tre stycken kval. Först ut är det europeiska kvalet som består av två inledande cuper och sedan kulminerar i en kvalfinal. Dessa kompletteras med ett polskt kval samt ett amerikanskt kval.

  • Europa Europeisk kvalcup #1 – 17 februari
  • Polen Polsk kvalcup – 18 februari
  • Europa Europeisk kvalcup #2 – 19 februari
  • USA Amerikansk kvalcup – 21 februari
  • Europa Europeisk kvalfinal – 22 februari

Intel Challenge kan skryta med en prissumma på cirka 250 000 kronor (30 000 USD), något som bör locka den absoluta världseliten på damsidan att delta i de olika kvalen. Det återstår att se om den svenska fanan kommer att representeras under finalturneringen den 15 mars.

Läs mer: intel-challenge.com

15 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 15 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..