×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Domen — Ett års avstängning för Epsilon

3
För två dagar sedan erkände Joey "fxy0" Schlosser att han hade spelat en läggmatch tillsammans med sitt lag Epsilon. Nu har han även berättat att Valve har beslutat att laget inte får delta på några turneringar arrangerade av företaget.
Det var för tre dagar sedan de första uppgifterna kring den uppgjorda matchen blev läckta för allmänheten via Robin "GMX" Stahmer. Följandes avslöjandet svarade Epsilon-organisationen med att stänga av samtliga spelare från att spela under deras fana rådande Valves egna utredning. Inte långt därefter bröt lagkaptenen för det dåvarande Epsilon-laget tystnaden och erkände sitt dåd via en personlig ursäkt.

I videon vädjade Schlosser att inte ta ifrån dem chansen att någonsin spela i en major-turnering igen, vilket var det straffet det forna iBUYPOWER-laget fick i straff följandes deras organiserande av läggmatcher. Enligt fxy0 lyder Valves officiella dom att de nu inte är tillåtna att delta på några turneringar arrangerade av spelutvecklaren under ett års tid.

"hello everyone , today i ,receveid an mail from valve in wich is explained that we are ban 1 year from every VALVE tournament.
Hard punishment ofc , but i can understand, i have act like a kid and now i have to pay.
now , will see if every league , tournament will follow the valve decision.
i hope no , 1 year ban from every major its extremely hard enough.
Stay Tuned !" - fxyO's personliga uttalande på Facebook

Detta är, som tidigare nämnt, ett mycket lindrigare straff än det de för detta iBUYPOWER-laget fick, vilket har nu väckt diskussioner i communityt kring längden på spelarnas bans.

14 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 14 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..