×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

PENTA överraskar — vinner Grupp A

3
Tyska PENTA fortsätter att överraska i CS:GO-scenen genom att besegra båda gruppfavoriterna, Virtus.pro och HellRaisers, för att knipa förstaplatsen i Grupp A.
På DreamHack Winter 2014 var en av de stora överraskningarna tyskarna i PENTA, som tog sig till slutspel och därmed säkrade en inbjudan till nästa major-turnering. Nu, i ASUS ROG Winter 2015, visar de att det inte var en engångsföreteelse.

I Grupp A, där även HellRaisers, Virtus.pro och VolGare spelade, inledde tyskarna starkt med att lyckas besegra det förstnämnda, ukrainska laget med 16-13 efter att ha rackat upp sju rundor som anfallare på Inferno. Samtidigt tog sig Virtus.pro förbi VolGare utan några större problem, vilket gjorde att det polska laget stod på tur mot den tyska överraskningen.

I gruppfinalen, där vinnaren gick vidare som etta, var det PENTA som tog stormsteg från början. Man inledde med att vinna pistolrundan och även ytterligare tre rundor för att säkra en godkänt T-halva redan i matchens startskede. Rundorna fortsatte trilla PENTAs väg, och med en 8-7-ledning gick tyskarna även och vann den följande pistolrundan och, dessutom, den första vapenrundan. Virtus.pro fick enbart en runda som anfallare innan PENTA avslutade matchen och säkrade gruppettan.

I samband med ovanstående match lyckades även VolGare knipa tio rundor mot HellRaisers, men detta var inte tillräckligt, vilket eliminerar det ungerska laget ur ASUS ROG Winter 2015.

Fredag den 30 januari: Gruppspel

Grupp A

16:00Polen Virtus.provs. Ungern VolGare16-3 (13-2)Cache
16:00Ukraina HellRaisersvs. Tyskland PENTA13-16 (8-7)Inferno
19:00Polen Virtus.provs. Tyskland PENTA9-16 (7-8)Mirage
19:00Ungern VolGarevs. Ukraina HellRaisers10-16 (5-10)Mirage
20:00Polen Virtus.provs. Ukraina HellRaisersBetta i tipsetA5

Grupp B

21:00Sverige NiPvs. Europa mousesportsBetta i tipsetB1
21:00Frankrike Titanvs. Finland 3DMAXBetta i tipsetB2
22:00Vinnare B1vs. Vinnare B2B3
22:00Förlorare B1vs. Förlorare B2B4
23:00Förlorare B3vs. Vinnare B4B5

PENTAs gruppvinst innebär att antingen Virtus.pro eller HellRaisers kommer att elimineras redan i gruppspelsstadiet. Vilket av dessa lagen det blir återstår att se i nästa match, som sänds på RoomOnFire.

Notera att matchen lider av förseningar som uppstod redan i den första omgången, men har jobbat ikapp dessa en del. Tiderna ovan är estimerade med förseningen i åtanke, men långt ifrån hundraprocentiga.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..