×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Norge

LGB förändrar — Polly tillbaka

1
LGB eSports har låtit Sebastian "ensa" Aas lämna laget, och in kommer den tidigare London Conspiracy-spelaren Pål "Polly" Kammen.
Efter att ha lämnat London Conspiracy för att bli en del av LGB eSports har den norska femman imponerat. Detta bland annat genom att kvala in till FACEIT League 2015 via onlinekvalet, och dessutom står de i semifinal i kvalet till Pantamera Challenge, som spelas på Inferno Online i februari. Nu har man dock valt att göra förändringar.

Spelaren som får lämna är Sebastian "ensa" Aas, vars spelstil enligt LGB inte passade in i laget. In för att ersätta honom kommer den före detta London Conspiracy-spelaren Pål "Polly" Kammen, som alltså återigen får spela med sina forna lagkamrater Ruben "RUBINO" Villarroel och Håvard "rain" Nygaard.

LGB eSports

Norge Ruben "RUBINO" Villarroel
Norge Håvard "rain" Nygaard
Norge Joakim "jkaem" Myrbostad
Norge Morten "zEVES" Vollan
Norge Pål "Polly" Kammen
I semifinalen i Pantamera Challenge-kvalet ställs ovanstående femma mot landsmännen i AGENT, detta den 2 januari. Skulle de vinna den matchen kommer de att möta vinnaren mellan tyska Playing Ducks och finska ElSenor i kvalfinal.

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..