×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

steel funnen i ännu en potentiell läggmatch

1
Joshua "steel" Nissan har ännu en gång blivit implicerad i en läggmatch då han agerade som inhoppare för det engelska laget Team Hyphen i december.
Bara dagar efter bombnedslaget slog ned i den nordamerikanska scenen som såg majoriteten av den före detta iBUYPOWER-uppställningen bli bannade från majors tros CS:GO Lounge ha funnit ännu en läggmatch involverandes steel. I kölvattnet av den massiva händelsen har betting-hemsidan börjat ta ett mer aktivt ställningstagande kring fulspel, och tänker därmed inte tillåta någon fortsatt betting på laget.



Fastän inga konkreta bevis existerar för att säga att Hyphen förlorade matchen avsiktligt fann CS:GO Lounge att hjärnorna bakom de iscensatta läggmatcherna, Sam "DaZeD" Marine samt Duc "cud" Pham, hade max-bettat på matchen via ett flertal Steam-konton, någonting som betting-siten har funnits som tillräckligt med bevis för att ta beslutet.

15 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 15 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..