×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Clutch Catz diskade från FACEIT

4
Efter gårdagens bettingskandal har nu Clutch Catz blivit diskade från FACEIT.
Det var under gårdagen som sju nordamerikanska spelare blev avstängda av Valve på grund av att de själva har slängt en match för att tjäna pengar på skins. Det resulterade i att ESEA stängde av de sju spelarna och nu har FACEIT tagit ett liknande ställningstagande då de diskar laget Clutch Catz från den kommande säsongen av FACEIT League.

— As a direct result of the bans Clutch Cats, consisting of banned players Sam “DaZeD” Marine, Braxton “swag” Pierce and Keven “AZK” Larivière, will see their invites for the FACEIT 2015 League revoked. Both Joshua “steel” Nissan and Derek ”dboorn” Boorn will also not be allowed in the FACEIT 2015 League Closed Qualifier. The remaining members of the team have the option to continue with alternative players, under a different team name, skriver FACEIT.

För Tyler "Skadoodle" Latham innebär det här att han inte kommer att vara med i FACEIT som spelare för Clutch Catz men han kan utan problem gå med i något annat lag och då spela i ligan. Laget Torqued får behålla sin plats i ligan men de kan inte längre spela med de två spelarna Joshua "steel" Nissan och Derek "dboorN" Boorn.

Clutch Catz

Kanada Keven "AZK" Lariviere — Avstängd från FACEIT

USA Tyler "Skadoodle" Latham
USA Braxton "swag" Pierce — Avständ från FACEIT

USA Sam "DaZeD" Marine — Avstängd från FACEIT


Torqued

Kanada Joshua "steel" Nissan — Avstängd från FACEIT

USA Mohamed "m0E" Assad
USA Trey "tck" Martin
Kanada Neil "montE" Montgomery
USA Derek "dboorN" Boorn — Avstängd från FACEIT
Exakt hur det här utspelar sig återstår att se men klart är att den nordamerikanska scenen rockas om lite.

33 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 33 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..