×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

MLG

Skrällarna fortsätter — Cloud 9 faller hårt mot KaBuM

2
Brasilianska KaBuM står för MLG X Games andra skräll när de krossar hemmafavoriterna i Cloud 9.
I den sista matchen av gruppernas första omgång fick Cloud9 göra debut med sin nya spelare Shahzeb "ShahZaM" Khan i mötet mot brasilianska KaBuM. Matchen som på förhand tippades gå till Cloud9 fick ett minst sagt överraskande slut när KaBuM körde över amerikanarna på de_mirage efter 11-4 som anfallare.

Cloud9, som fick börja försvara på den CT-dominerade kartan, vann pistolrundan relativt enkelt men fick sig en ordentlig kalldusch redan rundan efter. Slarvigt försvar gjorde att Gabriel "FalleN" Toledo och hans kumpaner kunde ta hem ekorundan och satte direkt C9 under stor press. Det dröjde ända till 5-1 för brasilianarna, efter flertalet övertygande rundor, innan C9 åter kunde skriva in sig på poängtavlan.

De tre rundorna som följde var väldigt tighta allihop och slutade varenda en i 1on1-situation som Sean "sgares" Gares och hans C9 lyckades vinna allihop, 5-4. På grund av att varje runda var så jämn var det självklart att amerikanarna tvingades till ekorunda då KaBuM vann den tionde rundan. Efter ett okej försök av Cloud9 på ekon lade KaBuM in två högre växlar och körde över försvararna. Brasilianarna visade imponerande individuell skicklighet och med starkt självförtroende tog de enkelt hem runda efter runda i halvleken som slutade 11-4.

När det nu var Jordan "n0thing" Gilbert och hans C9 som fick anfalla hade man en minst sagt brant uppförsbacke framför sig. Lättare blev det absolut inte efter att Lucas "steel" Lopes ledde sitt lag mot pistolvinst, 12-4 till KaBuM. Någon runda som anfallare blev det aldrig för Cloud9 som med sorgsna miner gick ifrån debutmatchen med ett 16-4-resultat bakom sig.

Fredag den 23 januari — Speldag 1

19:00 Sverige fnaticvs. USA Liquid16-3 (12-3)Grupp B
21:00 USA CLGvs. Frankrike LDLC16-14 (8-7)Grupp B
22:00 Sverige NiPvs. Danmark Dignitas19-17 (7-8)Grupp A
23:00 Brasilien KaBuM.TDvs. USA Cloud916-4 (11-4)Grupp A
00:30 Frankrike LDLCvs. Sverige FnaticBetta i tipsetGrupp B
01:30 USA CLGvs. USA LiquidBetta i tipsetGrupp B
02:30 USA Cloud9vs. Sverige NiPBetta i tipsetGrupp A
03:30 Danmark Dignitasvs. Brasilien KaBuM.TDBetta i tipsetGrupp B

Den planerade pausen innan nästa omgång skall dra igång bör tas med en nypa salt eftersom turneringen ligger efter i sitt schema. Matchen mellan fnatic och LDLC bör således inledas så fort som möjligt.

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..