×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

MLG

Brasilianska KaBuM klara för MLG Aspen

1
KaBuM blir det sjätte laget klart för Colorado-evenemanget MLG X Games Aspen efter att ha vunnit det brasilianska LAN-kvalet.
Tidigare har mouseSpaz och Team Dignitas vunnit kval till MLG X Games Aspen, där NiP Gaming, fnatic och Cloud 9 redan väntar som direktinbjudna lag. Nu har det sjätte laget för 2015:s första turnering klargjorts, och det är brasilianska KaBuM. De brasilianska ESWC-representanterna lyckades nämligen besegra Dexterity med 2-0 (16-8, 16-8) i kvalfinalen i São Paulo, där fyra lag från onlinekvalstadiet deltog i kampen om platsen till Aspen.

KaBuM är det tredje laget att kvala in till turneringen. Utöver de inbjudna lagen, NiP Gaming, Cloud 9 och fnatic, har även mouseSpaz skrällt till sig en plats via det första nordamerikanska kvalet och Team Dignitas lyckats besegra LDLC för att vinna det första europeiska. Nu finns det bara två kval kvar — ett för Europa och ett för Nordamerika.

Deltagarlista MLG X Games Aspen

Sverige NiP GamingSverige fnatic
USA Cloud 9USA mouseSpaz
Danmark Team DignitasBrasilien KaBuM.TD
Europa EU-kval #2USA NA-kval #2

Det andra europeiska kvalet spelar sitt åttondelsfinalstadie idag, där vi bland annat ser Team Orbit möta Titan klockan 12:00. Även svenska BZSX möter Na`Vi i samma omgång, men den matchen tycks spela under ett senare skede. Den förstnämnda matchen kommer i alla fall att sändas på MajorLeagueGaming.com.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..