×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

E-Frag arrangerar världsmästerskap nästa år

4
Inför finalen av European Championship offentliggjordes det att arrangörerna, E-Frag, kommer att arrangera ett världsmästerskap 2015.
E-Frag.net, som två år i rad arrangerat den europeiska landslagsturneringen Electronic Sports European Championship, offentliggjorde under dagen att de kommer att växla upp under 2015. De kommer nämligen att arrangera ett världsmästerskap där lag från majoriteten av jordens kontinenter, nämligen Europa, Nordamerika, Sydamerika, Asien, Oceanien och Afrika, kommer att kunna deltaga.

Allting kommer givetvis att avgöras med LAN-finaler, där hela 16 landslag kommer att vara på plats för att representera sin fana. Någon mer detaljerad information, så som turneringsupplägg, priser och dylikt, har inte presenterats, men med tanke på att turneringen kommer att innehålla nationer från sex kontinenter kan man förvänta sig en ganska maffig maskin formatmässigt.

Enligt HLTV.org kommer man även att öka prispotten drastiskt från den senaste upplagan av European Championship, som erbjöd 10 000 dollar till de tre bäst placerade nationerna.

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..