×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Polen till ESEC-final efter knappt vinst över Sverige

-1
Det polska landslaget är i final av European Championship 2014 efter 2-1-vinst över Sverige. Nu får de chans på revansch mot Frankrike i kampen om 45 000 kronor.
Sverige har eliminerats från European Championship 2014, men detta inte utan en rejäl fight. I consolidation-finalen gav man Polen en rejäl omgång, men det Virtus.pro-baserade landslaget visade sig vara snäppet bättre, och avancerar nu till final där ett superstarkt Frankrike väntat sedan gårdagen.

Sverige visade vad de gick för redan i den första kartan i sammandrabbningen med Polen, när man på motståndets karta, Cache, plockade sju rundor som den betydligt tuffare anfallssidan för att sedan visa upp en mur som försvarare, vilket resulterade i en 16-10-vinst och en 1-0-ledning.

Mirage följde, och här såg spelet allt knackigare ut för svensk del. Sverige började försvara, men kom inte in i matchen med fler än två rundor förrän väldigt sent, vilket gav polackerna en 9-6-ledning i halvtid. Det var dock långt ifrån över när Sverige knep pistolrundan och kvitterade mötet till nio lika. Därefter gick rundorna fram och tillbaka, men Polen var laget att ta 16 rundor och tvinga mötet till Overpass.

I den tredje kartan fick Polen en minst lika imponerande början som på föregående karta, när de axlade den extremt tunga rollen som anfallare på Overpass galant och fick med sig sju rundor i halvtid. En sådan stark terroristsida tappas inte bara så där, och inte heller idag när Polen därefter knep nio av de kommande tolv rundorna för att avsluta consolidation-finalen.
Consolidation-final

Polen Polen vs. Sverige Sverige2-1

Polen: TaZ, Neo, byali, MINISE, innocent
Sverige: pronax, schneider, twist, pyth, pauf

Cache: 10-16 (8-7)
Mirage: 16-14 (9-6)
Overpass: 16-11 (7-8)



  • Klicka här för att se slutspelsträdet
  • Sverige är alltså eliminerade från European Championship 2014 och får åka hem med 1 000 dollar, vilket motsvarar 7 500 kronor, medan Polen är klara för final mot Frankrike. Lagen drabbades samman igår kväll i winner bracket-final, där Frankrike vann med 2-0 efter bland annat övertid på Cobblestone. Om Polen kan ta revansch får man reda på runt 18:30 svensk tid.
    Final!

    Frankrike Frankrike vs. Polen PolenBetta i tipset

    Frankrike: Happy, shox, kennyS, apEX, kioShiMa
    Polen: TaZ, Neo, byali, MINISE, innocent

    Tid: 18:30
    Stream: E-Frag TV (Hitbox)
    Format: Bäst av fem kartor (Frankrike börjar med en 1-0-ledning)



  • Klicka här för att se slutspelsträdet
  • 5 kommentarer — skriv kommentar

    Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
    Visa 5 kommentarer

    Skriv en kommentar

    Laddar..