×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Polen går förbi Finland — Sverige mot Frankrike härnäst

2
Det polska landslaget vinner öppningsmatchen på ESEC-finalerna. Nu möts Sverige och Frankrike i kampen om den andra platsen till winner bracket-finalen.
European Championship-finalturneringen har gått av stapeln, och inledningsvis är det Polen som med besked skickat ner Finland till loser bracket efter en 2-0-vinst. Bäst av tre-mötet började på Dust2, där Wiktor "TaZ" Wojtas femma som försvarare plockade 10-5. Efter halvtid visade sig även anfallet fungera för det polska laget, som vann kartan med 16-8. Följande Cache blev en aningen jämnare historia när finnarna tog nio rundor som försvarare, men anfallet höll inte samma klass utan det Virtus.pro-inspirerade landslaget vände och vann.
Polen Polen vs. Finland Finland — 2-0

Polen: TaZ, Neo, byali, MINISE, innocent
Finland: natu, STOVVE, suNny, KHRN, REFLEX

Dust2: 16-8 (10-5)
Cache: 16-11 (6-9)



  • Klicka här för att se slutspelsträdet
  • Vinsten innebär att Polen är i winner bracket-final, och kommer att möta vinnaren mellan Sverige och Frankrike. Det svenska landslaget består som bekant av Markus "pronax" Wallsten, hans forna fnatic-lagkamrat Andreas "schneider" Lindberg, den före detta LGB-spelaren Simon "twist" Eliasson samt Team Orbit-duon Jacob "pyth" Mourujärvi och Mathias "pauf" Köhler. Laget de ställs mot är inget att sopa under mattan dock, då Frankrikes representanter är tagna från LDLC och Titan.
    Frankrike Frankrike vs. Sverige SverigeBetta i tipset

    Frankrike: apEX, Happy, kennyS, kioShiMa, shox
    Sverige: pronax, schneider, twist, pyth, pauf

    Tid: 15:00
    Stream: E-Frag TV (Hitbox)
    Format: Bäst av tre kartor



  • Klicka här för att se slutspelsträdet
  • 12 kommentarer — skriv kommentar

    Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
    Visa 12 kommentarer

    Skriv en kommentar

    Laddar..