×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

gla1ve sparkad från CPH Wolves efter tjejstrul

1
Den danska spelaren gla1ve har sparkats från Copenhagen Wolves efter att ha blivit portad från samtliga Gaming.dk-lan i sex månader.
Under den danska turneringen hotade den danska spelaren Lukas "gla1ve" Rossander att bojkotta turneringen GDK LAN Finals om inte hans tjej Julie "Juliebabz" Kokholm fick vara med honom på scenen. Det gjorde i sin tur att turneringsadministratörerna valde att bannlysa och bötfälla Rossander. Han kommer under sex månader att inte vara välkommen på någon av de kommande gaming.dk-lanen.



En rörig situation har gjort att gla1ve tvingats lämna CPH Wolves


Nu fortsätter misären för den ingameleadern som nu har tvingats lämna Copenhagen Wolves. Det var direkt efter att beskedet kom som laget valde att agera och ge gla1ve kängan. I en kommentar på HLTV.org berättar gla1ve sin sida av myntet och han menar att det var den f.d. lagkamraten Nicolaj "Nico" Jensen som tog med sig sin tjej vilket gjorde att bara en var tillåten.

— The team already booted me yesterday, we did not try to work this out. Thanks alot but im just gonna chill for a bit it seems like. I am sure 2015 was going to be a really good year for us but apparently not, berättar gla1ve i en kommentar på HLTV.org

Copenhagen Wolves

Danmark Jacob "Pimp" Winneche
Danmark Markus "Kjaerbye" Kjærbye
Danmark Nicolaj "Nico" Jensen
Danmark Philip "aizy" Aistrup
Hela situationen verkar vara väldigt rörig och det hela lär klarna upp inom de närmast dagarna.

66 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 66 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..