×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Virtus.pro skriver på långtidskontrakt

20
Efter DreamHack Winter 2014 står det klart att Virtus.pro och den polska CS:GO-femman fortsätter sitt samarbete, detta i hela två år till när parterna kommit överens om ett långtidskontrakt.
Är det några som tvingats hoppa runt i organisationer under sina karriärer är det veteranduon Wiktor "TaZ" Wojtas och Filip "Neo" Kubski i Virtus.pro. Detta verkar nu vara över för polackernas del, när de efter DreamHack Winter 2014 kommit överens med sin organisation om att samarbeta ytterligare två år.

Kontraktet bör ses som något utöver det vanliga då det är över en längre tid, något som inte riktigt är vanligt i Counter-Strike-scenen, och organisationen har även gått så långt som att säga att det kan vara det dyraste kontraktet är Counter-Strikes historia.

— Vi är extremt glada över att kunna fortsätta vår resa i esporten med Virtus.pro för de kommande två åren. Det är någonting väldigt speciellt för oss, att vi har en så stabil och stark organisation som tillåter oss att fokusera enbart på vad vi älskar: gaming, berättar Wiktor "TaZ" Wojtas för HLTV.org.

Detta, och polackernas historia över att sällan byta ut spelare i sina lag, bör alltså indikera att Virtus.pro inte blir en del av den silly season som förväntas komma runt årsskiftet.

23 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 23 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..