×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

CPH Wolves till DH efter dramatisk vinst — F3 vs. LC härnäst

-3
Copenhagen Wolves tar den första av de två sista platserna till DreamHack Winter 2014 efter att ha besegrat finska 3DMAX i en minst sagt jämn match.
Idag spelas sista-minuten-kvalet till nästa veckas major-turnering, DreamHack Winter 2014 CS:GO Championship, där 1,8 miljoner kronor tävlas ut. Nu har den första matchen avgjorts på plats på Inferno Online, och det är danska Copenhagen Wolves som lyckas besegra 3DMAX med 2-1 i kartor för att kvalificera sig för turneringen.

Finnarna såg dock starkare ut till en början när mötet inleddes på Mirage. Den blåvita femman stängde nämligen bombplatserna extremt väl som försvarare, och gick in i halvtid med hela 12-3 till sin favör. När man sedan vann T-pistolrundan var det näst intill klappat och klart, och det var bara en tidsfråga innan vinsten var säkrad.

Ett tydligt frustrerat Copenhagen Wolves var dock hungriga på revansch, och visade detta i den första halvan på kommande Nuke. Där började man som den vanligtvis tuffare anfallande sidan, men fick ändå med sig hela nio rundor i halvtid. Den följande halvan blev jämnare än förmodat, men det var ändå inte tillräckligt för att Wolves inte skulle kunna kvittera till 1-1.



3DMAX-spelare disturbed spelade riktigt bra, men det höll inte hela vägen.


Dust2 agerade avgörare, och det blev en riktig nagelbitare. 3DMAX började som försvarare och fick ihop ett 9-6-resultat i halvtid, som får ses som mer än godkänt för CT-sidan på kartan. De gick även upp till en större ledning, men återigen vägrade Copenhagen Wolves släppa taget om mötet och kom ikapp till 12-12. Därefter gick rundorna tätt uppåt för båda lagen, och Wolves fick till slut sista ordet med en 16-14-vinst.

Sista-chansen-kval till DH Winter 2014

13:00 Danmark CPH Wolvesvs. Finland 3DMAX2-1 (7-16, 16-12, 16-14)
16:30 Sverige FlipSid3 Tacticsvs. Norge London ConspiracyBetta i tipset
19:00 * Danmark CPH Wolvesvs. Europa Vinnare Match #2
* Schemat kommer att vara fortlöpande, vilket innebär att matcherna drar igång så fort föregående match är färdigspelad. Med andra ord är tiderna preliminära.

Nästa match står mellan svenska FlipSid3 Tactics och norska London Conspiracy. Den är sagd att dra igång klockan 16:30, och spelas även den bäst av tre kartor. Stream för matchen är RoomOnFire där Auguste "Semmler" Massonnat är kommentator för dagen.

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..