×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

NiP, fnatic och Cloud 9 inbjudna till MLG Aspen

1
Major League Gaming har offentliggjort de tre första inbjudna lagen till sin premiärturnering i CS:GO, som arrangeras i samband med X-Games i Aspen, Colorado i USA.
I början av månaden offentliggjorde Major League Gaming, MLG, att de kommer att arrangeras sin första turnering i Counter-Strike: Global Offensive någonsin. Turneringens plats blir skidorten Aspen i Colorado, USA, detta i samband med extremsport-jippot X-Games. Nu har arrangörerna gått ut med de tre första inbjudna lagen.

Inte helt oväntat är det profilstarka lag som blivit tilldelade invites, detta i form av nordamerikanska Cloud 9, den svenska giganten NiP Gaming och världens just nu bästa lag, svenska fnatic. Dessa tre kommer tillsammans med ytterligare fem lag att göra upp om en prispott som ännu inte presenterats. Värt att notera är att Mikail "Maikelele" Bill inkluderats i NiP Gamings laguppställning, vilket kan innebära att han följer med det ikoniska laget in i 2015.

MLG X-Games Aspen

Sverige NiP Gaming
f0rest, friberg, GeT_RiGhT, Xizt, Maikelele

Sverige fnatic
flusha, JW, pronax, olofm, krimz

USA Cloud 9
n0thing, Hiko, sgares, Semphis, shroud
MLG X-Games Aspen arrangeras den 23-25 januari i början av nästa år, och MLG har nämnt att det kommer att arrangeras onlinekval till turneringen. Mer information om dessa kval kommer att släppas inom ett par veckor.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..