×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Efter fusk-bannen: Alternate sparkar smn

4
Efter att ha åkt fast för fusk på ESEA har Simon "smn" Beck tvingats lämna det tyska topplaget Alternate.
Det var tidigt i morse som Alternate-spelaren Simon "smn" Beck stängdes av på ESEA efter att tjänstens programvara hittat fusk bland spelarens processer. Nu har Beck direkt sparkats från Alternate.

— Efter att ha väntat på förklaring måste vi nu förmoda att smn använt fusk i sin roll som spelare för Alternate. Givetvis bryter detta allting som Team Alternate vill stå för, så vi vill be om ursäkt till våra motståndare, våra fans och till CS:GO-communityn för vår spelares uppförande, berättar Alternate i ett uttalande.

Enligt HLTV.org överklagade Beck sin avstängning, men den överklagan blev direkt nekad av administratörerna på ESEA. Detta gjorde att organisationen sparkade honom. Laget är inkvalade till EPS Germany-finalerna i Köln i december, och måste nu hitta en ersättare som kan spela med följande fyra spelare.

Alternate

Turkiet Fatih "gob b" Dayik
Tyskland Manuel "approx" Zeitz
Tyskland Tizian "tiziaN" Feldbusch
Tyskland Michele "zonixx" Köhler

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..