×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Signatur-stickers lagom till DreamHack?

6
Valve har skickat ut en en text till professionella CS:GO-spelare där de ber om signaturer från samtliga, något som lägger vikt bakom en teori om att signatur-stickers kommer till DreamHack.
Under natten som varit har en text som Valve skickat ut till professionella CS:GO-spelare blivit allmän. Texten förmodas vara utskickad till spelarna i gott förtroende, och innehåller en vädjan om att spelare skall skicka in sina signaturer via workshop.

Syftet bakom denna begäran verkar vara att utvecklarna vill lansera signatur-stickers, som alltså bör innebära att du kan klistra på en professionell spelares autograf på valfritt skin i spelet. Detta vill de lansera lagom till DreamHack Winter 2014, som arrangerar spelets fjärde "major"-turnering i slutet av november.



fribergs autograf — snart på ett vapen nära dig?


Spelarna får 100% av omsättningen

Extra intressant är att dessa signatur-stickers kommer omsätta pengar, precis som exempelvis lag-stickers som alltid lanserats inför major-turneringarna. Skillnaden denna gång är att spelarna, individerna vars signaturer används, kommer få 100% av omsättningen. Med andra ord kan det inte bli några missförstånd om hur mycket organisationen och hur mycket spelarna skall ta, som det i många fall blivit kring lag-stickers. Det var ju nämligen en sådan konflikt som fick det nuvarande Cloud9-laget att lämna compLexity.

Om dessa stickers hinner göras lagom till DreamHack Winter 2014, som drar igång i Jönköping om två veckor, återstår att se.

19 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 19 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..