×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

LAN

FrostByte 2014 med 10 000 till CS:GO

1
FrostByte arrangeras i Umeå, med plats för 800 datorer och totalt 40 000 i turneringspriser i bland annat CS:GO, Dota 2, League of Legends och StarCraft II.
LAN-hösten är på väg, och uppe i den norrländska studentstaden Umeå kommer FrostByte 2014 att arrangeras i slutet av oktober. Evenemanget har en kapacitet på 800 datorplatser och totalt cirka 40 000 kronor i möjliga vinstpengar.



Bildkälla: frostbytelan.se


Den största av LAN:ets alla turneringar är Counter-Strike: Global Offensive, där deltagare kommer att kämpa om en prispott på 10 000 kronor. Även spel som League of Legends, Dota 2, StarCraft II, Hearthstone och Minecraft tar en del av den totala prispotten. Man får inte heller missa att FrostByte arrangerar en Sten Sax Påse-turnering, som i fjol fick en hel fjärdedel(!) av LAN:ets besökare att delta.

Årets upplaga av FrostByte, som för fjärde gången arrangeras helt ideellt av föreningen UmeLAN, har dubblat sina datorplatser mot vad man hade i fjol. Detta gör FrostByte till Sveriges tredje största LAN. Ökningen är inte heller någon tillfällighet då man satsar på att fylla Umeås Noliahallar med hela 5000 platser bara inom några år.

FrostByte arrangeras i Umeås Noliahallar den 31 oktober till 2 november. För mer information kan ni klicka er in på frostbytelan.se.

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..