×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Kvalinformation till DH Winter offentliggjord

4
FACEIT arrangerar onlinekvalen till DreamHacks 250 000-dollarturnering på årets vinterupplaga.
Nu har det offentliggjorts hur du kvalar till den fjärde major-turneringen i Counter-Strike: Global Offensives historia. Turneringen är DreamHack CS:GO Championship på DreamHack Winter 2014, och ansvariga för kvalen är FACEIT.

Förkvalen redan i helgen

För Europa gäller ett bekant upplägg, där två förkval plockar fram totalt åtta vinnare. Dessa åtta lag, samt åtta redan inbjudna lag, kommer sedan att mötas i ett finalkval den 21 oktober, där den bättre hälften avancerar till Jönköping-evenemanget. Är man bortrest över helgen är man illa ute då båda de europeiska förkvalen arrangeras på lördag och söndag.

Bara för att topp fyra kvalar in till DreamHack betyder det inte slutet för de som placerar sig femma till åtta i kvalet. Dessa fyra lag kommer nämligen att få spela en sista-chansen-turnering för den sista europeiska kvalplatsen till major-evenemanget.
Förkval #1

Datum: Lördag den 18 oktober
Tid: 14:00
Registrering: FACEIT.com


Förkval #2

Datum: Söndag den 19 oktober
Tid: 14:00
Registrering: FACEIT.com
För Nordamerika gäller ett liknande format, bara att det är två stycken i varje förkval som får platser i finalkvalet, som även innehåller fyra inbjudna lag. I Nordamerika är det även bara vinnaren av finalkvalet som säkrar en plats till major-turneringen. Detta lämnar två platser, som kommer att delas ut via ett sorts "internationellt kval". Någon information om detta kval har inte offentliggjorts för stunden.

För mer information hänvisar vi er vidare till DreamHack.se.

Kommer du försöka kvala in till DreamHack Winter 2014?

332 personer har röstat

14 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 14 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..