×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

dennis och pauf hoppar in i Orbit

18
Team Orbit gör ytterligare spelarförändringar och är nere på tre man, men spelar med två icke-officiella spelare.
När Team Orbit fortfarande gick under namnet UnWanted separerade de med Maikel "maikelele" Bill efter att laget var oense om hur laget skulle spela. Nu visar det sig att laget gör ytterligare förändringar när Jonas "pb" Pettersson fått lämna.

Nere på tre man tvingas nu Team Orbit spela med dubbla inhoppare. På senare tid har John "Awien" Waltersson setts i laguppställningen, men verkar inte bli en spelare att se alltför mycket av tillsammans med Orbit i framtiden. Istället har man valt att plocka in LGB eSports-spelaren Dennis "dennis" Edman samt Mathias "pauf" Köhler. Duon har bland annat spelat ihop i AliGon, och kommer nu, i alla fall temporärt, fylla tomrummen i Team Orbit.

Team Orbit

Sverige Alexander "SKYTTEN" Carlsson
Sverige Jacob "pyth" Mourujärvi
Sverige Andreas "Maxaki" Andersson
Sverige Dennis "dennis" Edman (inhoppare)
Sverige Mathias "pauf" Köhler (inhoppare)
Ovanstående femma kommer att spela det europeiska ESWC-kvalet, arrangerat av ESEA, som drar igång ikväll och sträcker sig fram till den 5 oktober.

31 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 31 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..