×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Film

Filmtorsdag: Mémoires of Titan

11
Style-Productions är tillbaka, och CS:GO-premiären är en än så länge vamt mottagen minnesfilm till VeryGames/Titan.
En minnesfilm till Titans äldre femma har släppts. Filmens namn är Mémoires of Titan, och innehåller frags från femman där Kenny "kennyS" Schrub och Adil "ScreaM" Benrlitom spelade tillsammans med Nathan "NBK" Schmitt, Edouard "SmithZz" Dubourdeaux och Kévin "Ex6TenZ" Droolans.

Skaparen bakom filmen är amerikanen Anthony Perfetto från Style-Productions. För de som följde Counter-Strike 1.6-filmscenen låter nog Style-Productions bekant. Filmgänget låg bakom bland andra filmerna om CPL Winter 2004 och 2005 samt den officiella Danny "fRoD" Montaner-filmen "O'fRoD - The Aftermath". Produktionsteamet har legat under radarn ända sedan 2008, men är alltså nu tillbaka.

"Mémoires of Titan" är en klassisk fragfilm med ytterst lite fokus på karriärer och turneringsbedrifter. Som väntat leverear fragsen, i alla fall för det mesta, välsyncat till musik som i dagsläget känns som skiljer sig lite från dagsstandarden. Rent redigeringsmässigt är filmen även tillräckligt händelserik att den aldrig blir tråkig under sina 8 minuter och 50 sekunder.

15 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 15 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..