×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

F.d. CS-profil i TV3-programmet Jagad av hundar

7
Den före detta Begrip-spelaren Aras "kylie" Parashpar kommer nu att figurera i TV3-programmet Jagad av hundar.
Nu kommer den tidigare 1.6-spelaren Aras "kylie" Parasphar att delta i TV3-satsningen Jagad av hundar. Programmet går ut på att deltagarna ska genomföra uppdrag för att tjäna ihop pengar. Tvisten är att de bara kan vinna pengarna om de klarar att springa ifrån hundar som jagar dem. Gameshowen har premiär imorgon och då kommer den före detta Begrip-spelaren att tävla för att vinna så mycket pengar som möjligt.


kylie (till höger) tillsammans med JAEGARN under deras tid i Begrip.


För den intresserade har kylie en karriär med en hel del svenskt Counter-Strike-spelande bakom sig. Han har bland annat spelat för organisationer som Begrip och Evilzone samtidigt som han är en av grundmedlemmarna i "teamrosa", som har representerats av profiler som Jimmy "allen" Allén och Fredrik "hibb" Isaksson. Teamrosa, med kylie, vann bland annat den tjugotredje upplagan av Rendezvous.

Jagad av hundar har premiär klockan 21:00 och här kan du hitta mer information om programmet.

19 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 19 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..