×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

pasha missar GSL-finalerna — inhoppare ersätter

-8
Virtus.pro tvingas spela helgens GameShow League utan AWP-stjärnan Jarosław "pasha" Jarząbkowski, Michał "MICHU" Müller från INSHOCK ersätter.
Virtus.pro fick sin plats till helgens GameShow League-finaler efter att mousesports hoppat av finalerna, och att svenska Team Orbit tvingades tacka nej på grund av den knappa tiden för visumansökan. Nu visar det sig att lagets AWP-stjärna, Jarosław "pasha" Jarząbkowski, har tvingats lämna återbud. Anledningen är inte presenterad, mer än att 26-åringen tvingas stanna hemma av personliga skäl.

Laget kommer dock fortfarande att deltaga, dock med INSHOCK-spelaren Michał "MICHU" Müller som inhoppare. Müller har tidigare även spelat för ESC Gaming, som han lämnade för INSHOCK i augusti.

Virtus.pro på GSL-finlerna

Polen Wiktor "TaZ" Wojtas
Polen Filip "Neo" Kubski
Polen Janusz "Snax" Pogorzelski
Polen Paweł "byali" Bieliński
Polen Michał "MICHU" Müller (inhoppare)

Deltagarlista: GameShow League-finalerna

Danmark myXMGUkraina Na`Vi
Ukraina HellRaisersPolen Virtus.pro

Ovanstående fyra lag kommer att slåss i ett double elimination-bracket i Moskva i helgen. Danska myXMG kommer att inleda mot Na`Vi, medan HellRaisers och Virtus.pro möts i den andra semifinalen.

14 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 14 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..