×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ryktet bekräftat: zet, Delpan m.fl. blir Team Property

1
Förra veckans stora CS:GO-snackis är nu officiell när Team Property offentliggör rekryteringen av flera stjärnspelare i nysatsning.
Förra veckan uppmärksammade Fragbite scenen att ett nytt lag med bland andra den gamla MeetYourMakers-trion Marcus "zet" Sundström, Marcus "Delpan" Larsson och Jimmy "Jumpy" Berndtsson var på väg att bildas. Nu är ryktet bekräftat, när Team Property går officiellt med sin nya satsning.

Utöver ovanstående spelare består laget som bekant av de före detta SK Gaming-spelarna Christian "Spitfire" Schiölde och Joel "emilio" Mako, som tillsammans även representerade Absolute Legends i början av fjolåret.

Team Property

Sverige Marcus "zet" Sundström
Sverige Marcus "Delpan" Larsson
Sverige Jimmy "Jumpy" Berndtsson
Sverige Christian "Spitfire" Schiölde
Sverige Joel "emilio" Mako

"Aldrig känt mig så kass"

I kommentarsfältet nedan har den mest uppmärksammade rekryten, Marcus "zet" Sundström, kommenterat att har en hel del att jobba på för att komma in i CS:GO helt och hållet, men tycks skriva det med entusiasm.

— Kul! Man känner pressen helt klart, skall försöka komma in i "klan"-spelet lite förhoppningsvis kan jag visa lite frags jag med.. :) Jag har nog aldrig känt mig så kass och dåligt självförtroende ingame som jag har i csgo. Det jag behöver jobba på, mycket!

"Investerat rätt mycket pengar"

Ovanstående femma har redan setts spela officiella matcher, detta när de gjorde ett försök att kvala in till DreamHack Stockholm CS:GO Invitational via FACEIT-kvalet. Där slutade de på en 33-64 plats, ett resultat man inte bör lägga alltför mycket vikt på.

— Det är väldigt rutinerade spelare, så de vet hur man gör för att spela i ett lag. Det de måste fokusera på nu är att komma tillbaka den nivån de en gång har varit på, uttalar sig Team Propertys Aron Larsson till Aftonbladet.

Organisationen är helt och hållet inställda på att ge det nya laget tid, men hoppas självklart att positiva resultat skall börja trilla in under årets sista kvartal.

— Till Dreamhack Winter hoppas vi innerligt på att se lite framgång eftersom vi investerat rätt mycket pengar i den här satsningen. CS:GO är utan tvekan det spelet vi satsar mest på, fortsätter han till Aftonbladet.

Team Propertys första LAN-turnering kommer att bli Gigacon i Norges huvudstad, Oslo, redan i början på oktober. Där kommer femman att slåss om förstapriset värderat till strax under 40 000 kronor, som också är majoriteten av evenemangets 60 000 norska kronor stora prispott.

68 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 68 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..