×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Rykte: zet, Delpan m.fl. bildar nysatsning

1
Fragbite har fått fnys om att ett namnkänt, svenskt lag bildas under Team Propertys fana.
Ett nytt lag ligger vid horisonten i väntan på gryning. Ett namnkänt, svenskt sådant. Laget sägs bli Team Propertys nysatsning, och i laguppställningen finnes en hel del välkända namn. Mest meriterat av dem är CS 1.6-legendaren Marcus "zet" Sundström, som ju tidigare i år började ta CS:GO aningen mer seriöst och lanserade en stream.



zet dras mer och mer tillbaka till Counter-Strike.


Med sig sägs Sundström även ha sina forna MYM-lagkamrater Marcus "Delpan" Larsson och Jimmy "Jumpy" Berndtsson. Den sistnämnde gjorde senast rubriker när han blev en del av FlipSid3 Tactics, varifrån han även sägs ta med sig Christian "Spitfire" Schiölde till nysatsningen. Siste man skall vara Joel "emilio" Mako, som under året bland annat spelat för SK Gaming.

Team Property?

Sverige Marcus "zet" Sundström
Sverige Marcus "Delpan" Larsson
Sverige Jimmy "Jumpy" Berndtsson
Sverige Christian "Spitfire" Schiölde
Sverige Joel "emilio" Mako
Laget har kopplats till Team Property i samband med att den svenska organisationen nyligen gick ut med att de rekryterat en CS:GO-manager vars syfte och mål är att skapa ett världslag. Om ovanstående femma är korrekt och om de isåfall kommer spela under Team Propertys fana återstår att se.

133 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 133 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..