×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Kartpoolen för ESL ändrad - train ut

2
ESL gick ikväll ut med det som tidigare ryktats - att kartan train ryker från map-poolen och två nya fyller upp.
För några dagar sedan gick ESL:s produktledare Alexander "crtmn" Nehr via twitter ut med att kartpoolen kommer att förändras inför kommande ESL One Cologne. Spekulationerna satte igång och de relativt nya kartorna Overpass och Cobblestone var två heta kandidater i diskussionen. Nu går ESL ut med att dessa två är som man trott, en del av den kommande kartpoolen. Dessutom har oron över den populära tågkartan "Train" varit stor då man befarat att den kommer att tas bort för spelande, vilket även i detta fall bekräftats.



Något som även är "nytt" är att man valt att lägga fokus på att förbättra det så kallade "veto-systemet", det vill säga själva processen för val av karta inför en match. Tidigare har man, som till exempel under ESL One i Katowice, vetat vilken/vilka kartor som skall spelas i både BO1- och BO3-matcherna, något som man nu vill ändra på. I en BO1 match får vaje lag banna bort två av de sju kartorna vardera för att sedan låta den slutgiltiga kartan slumpas ut av de tre återstående. Skall man däremot spela en BO3-match får lagen banna varsin karta, välja en var och låta den sista slumpas ut av de tre återstående.

Kartpoolen för ESL One Cologne

    • Dust 2
    • Nuke
    • Mirage
    • Inferno
    • Cobblestone
    • Overpass
    • Cache
Om det är den sista förändringen vi kommer att få se innan turneringens start är ännu oklart. Allt utspelar sig i den tyska staden Köln under den stora spelmässan Gamescom som i år går av stapeln mellan den 14-17 augusti. Prispotten ligger på 250 000 dollar som motsvarar cirka 1,7 miljoner kronor.

38 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 38 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..