×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

ESL förändrar kartpoolen för Cologne

1
ESL har offentliggjort att de kommer göra förändringar till kartpoolen för sin 250 000-dollarturnering i augusti. Cobblestone och Overpass spekuleras, medan Train kan försvinna.
Efter en stor mängd turneringar där vi sett väldigt svag variation på kartor, med Inferno överlägset mest spelad, kan det ske förändringar. Det är ESL:s produktledare Alexander "crtmN" Nehr som via Twitter offentliggör att kartpoolen kommer att förändras lagom till Gamescom-evenemanget.

Overpass och Cobblestone in — Train ut?

Spekulationer från olika CS:GO-profiler säger att det är de relativt nysläppta kartorna Cobblestone och Overpass kommer in. Detta efter att de i samband med veckans stora uppdatering placerades i kartgruppen "Active Duty Maps" tillsammans med de mest populära kartorna. En karta som dock inte finns med i den listan är Train, något som får folk att oroa sig över att den tågbaserade kartan inte kommer att spelas i Köln.

ESL One Cologne spelas under Gamescom den 14-17 augusti. Turneringen har 250 000 dollar, motsvarande 1,71 miljoner kronor, i prispotten och deltagarlistan har än så länge stora namn som NiP Gaming, Virtus.pro, compLexity, Fnatic och HellRaisers. Totalt 16 lag kommer att slåss på plats, och om slagen blir på Overpass eller Cobblestone återstår att se när ESL offentliggör mer information nästa vecka.

33 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 33 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..