×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

EYES ON U-spelare fälld för fusk

1
Den österrikiska EYES ON U-spelaren har bannlysts från ESL efter att ha blivit fälld för fusk.
Tyskbaserade EYES ON U:s österrikiska spelare Duki "dukiiii" Ivkovic har fällts för fusk av ESL:s miljon-antifusk ESL Wire. Det är oklart exakt vilken match han åkte fälldes för, men med tanke på lagets senaste ESL-matcher, som numer bara består av WO-förluster, tycks det ha varit på organisationens A-Series-ladder.

Ivkovic har tidigare spelat för lag som dotpiXels och EnRo GRIFFINS, som båda klassats som topplag i den tyska scenen. Den numer fuskstämplade österrikaren var med och knep vinsten i ESEA Open med touch the cr0wn, som är EYES ON U-femmans ESEA-namn, för bara sex dagar sedan. Det är tveksamt om ESEA kommer att göra något åt finalresultatet då det inte är dem som fällt honom.

Österrikaren är knappast den förste att bli fälld för fusk på ESL:s hemsida, och inte heller den enda toppspelaren som förlorat en kamp mot ESL-reglernas långa arm. I fjol fälldes svenske Jerry "xelos" Råberg för fusk av ligans så kallade antifusk-team, och inte ens två veckor därefter åkte den polske toppspelaren Bartosz "Hyper" Wolny dit. Wolny har dock blivit unbannad, och vad Fragbite vet är det inte lång tid kvar innan Råberg blir detsamma

Hur lång tid det komer ta för Ivkovic är upp till framtiden att berätta. Bannlysningen är två år lång, men den fällde kan via olika former av rehabiliteringar förkorta straffets längd.

34 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 34 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..