×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

EYES ON U segrare i ESEA Open S15

1
Den femtonde upplagan av ESEA Open har nått sitt slut och det är tyska EYES ON U som står högst på prispallen efter att ha slagit LeetGamerZ med två raka kartor i finalen.
Det var efter en knackig inledning som EYES ON U, via lower bracket, lyckades ta sig till final där LeetGamerZ från Frankrike väntade. Efter 19-15 och 16-7 på de_nuke, respektive de_inferno kunde tyskarna lyfta den virtuella bucklan och kalla sig själva mästare av ESEA Open Säsong 15.

Eftersom tyskarna kom från lower bracket krävdes två raka kartvinster för att kamma hem guldet framför fransmännen. Finalen inledde på de_nuke, en karta som de hade mötts på tidigare i slutspelet, och det krävdes övertid (19-15) innan EYES ON U kunde andas ut och tvinga fransmännen att tagga om till karta nummer två. Den andra kartan, de_inferno, gick lättare för tyskarna och man lyckades knyta ihop säcken redan vid 16-7, mycket tack vare storspel av Timo "Spiidi" Richter.

I den inledande delen av ligan lyckades Marcel "globe" Sundmäker och hans EYES ON U knipa 12 av 16 möjliga vinster vilket gjorde att dem säkrade sin plats i slutspelet. Väl där stötte man på problem redan i tredje omgången då man ställdes mot LeetGamerZ i en match som slutade med komfortabla 16-3 i favör för fransmännen. Resan fortsatte i lower bracket där tyskarna enkelt lyckades ta sig fram till konsolideringsfinalen. Där skulle de ha ställts mot Mariusz "Loord" Cybulski och hans nya lagkamrater i MYM men efter att polackerna haft problem med ersättare tvingades de till slut lämna WO vilket gjorde att EYES ON U fick chans på revanch mot LeetGamerZ i final.


Slutplaceringar i ESEA Open, säsong 15
1. Tyskland EYES ON U — $900 (~6200 SEK)
2. Frankrike LeetGamerZ — $550 (~3800 SEK)
3. Polen MeetYourMakers — $400 (~2750 SEK)
4. Island The Panthers — $300 (~2000 SEK)
5-6. Storbritannien myXMG — $200 (~1400 SEK)
5-6. Finland DOT SEFI — $200 (~1400 SEK)
7-8. Tyskland Wild-Play eV — $100 (~700 SEK)
7-8. Danmark SKB-EC — $100 (~700 SEK)
ESEA har redan annonserat om den kommande säsongen, mer information om den finner ni här.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..