×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

E-Sport SM

Esport-SM bannlyser AUG

1
Den omtalade AUG:en kommer inte vara tillåten att använda i kvällens Esport-SM-kval, detta på grund av den senaste uppdateringen.
Av allting som kom i förra veckans CS:GO-patch har uppdateringen av AUG:ens precision och eldhastighet fått mest uppmärksamhet. Det tidigare inte alltför använda vapnet har gått och blivit populärast i spelet av anledningen att det, enligt en större del av scenen, helt enkelt är för bra. Detta har även arrangörerna av Esport-SM uppmärksammat.

Nu offentliggör Esport-SM att AUG:en är bannlyst från kvällens kval till SM Skellefteå, och det verkar inte som att bannlysningen kommer hävas förrän en uppdatering försämrat den igen.

Kvällens SM-kval är schemalagt att börja klockan 19:00. Vill man anmäla sitt lag för att ta chansen att vinna en plats till SM Skellefteå beger man sig till BinaryBeast.

Är AUG:en för bra efter senaste patchen?

3059 personer har röstat

102 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 102 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..