×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Forna CS-proffsen i storbråk live på stream: "Han är ett jävla rövhål"

1
Twitch-profilerna hade ett storbråk inför tittarna efter att jasonR:s sexismanklagelser kommit på tal.
Tidigare i år anklagades det före detta CS-proffset Jason "jasonR" Ruchelski för att ha agerat sexistiskt mot kvinnliga medspelare. Enligt anklagelserna ska jasonR aktivt ha undvikit att interagera med tjejer enbart på grund av deras kön.

Under gårdagen aktualiserades anklagelserna på nytt då jasonR hamnade i ett stort bråk med Twitch-profilen Tarik "tarik" Celik. De båda profilerna spelade Valorant ihop när jasonR uttryckte att tarik var en "L friend" eftersom han inte försvarat jasonR när anklagelserna kom.

När Valorant-matchen var över hoppade spelarna in i en lobby tillsammans för att försöka reda ut problemen. Det ledde till ett långt och hetsigt bråk.


— Du är i en sits där du kan säga till folk att 'hej, jasonR är inte den personen som folk försöker stämpla honom som'. Du är i den sitsen och valde att vara tyst, sade jasonR.

Efter att ha lyssnat på jasonR gav tarik sin syn på frågan.

— Ja, jag har hängt med dig och din flickvän, absolut, men det betyder inte att det finns obestridliga bevis för att du undviker att spela med tjejer. Jag vet inte varför du gör det, det är din ensak, men jag håller inte med om det och jag tycker att det är konstigt, sade tarik.

I över 40 minuter bråkade de två stjärnorna om frågan live på tariks stream utan att komma någonstans. Efteråt valde jasonR att göra ett uttalande i en Twitlonger där han berättar att han undvikit tjejer online på grund av hur han agerat mot sin fru tidigare och lovar att inte längre undvika att spela med tjejer.


"Jag försökte undvika potentiellt toxiska situationer och ville hålla henne borta från drama. Jag kommer inte längre att undvika de här situationerna och jag är ledsen att mina handlingar gav en fel bild av mina intentioner", skriver jasonR.

I en senare stream valde tarik att ge sin syn på bråket och vad det hade visat.

— Det hade kanske varit bättre att ha det samtalet privat, men det öppnade mina ögon också. Det visade att Jason är ett jävla rövhål som försökte offra mig för sin egen vinning, säger han.

— Det visade också ett större problem som många av oss känner till men som det ändå pratas för lite om, nämligen att tjejer blir behandlade som skit när de spelar och det är fucked up.


Artikelbild: Skärmbild/Youtube och Pressbild/Starladder

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..