×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Evil Geniuses bekräftar: Content-kungen får lämna laget

1
EG-profilen Tarik "⁠tarik⁠" Celik är inte längre en del av organisationen.
Efter åtta månader på bänken har Evil Geniuses nu bekräftat att Tarik "tarik" Celik inte kommer att fortsätta spela för organisationen under 2022.


Den 25-årige amerikanen bänkades under våren till förmån för polacken Michał "MICHU" Müller och har sedan dess fokuserat på att streama på Twitch och ladda upp Youtube-videor.

Under tariks två år i Evil Geniuses vann han bland annat säsong åtta av Starseries & i-League, den amerikanska upplagan av Blast Premiers vårfinaler år 2020 samt ESL One New York 2019. Sedan tidigare har tarik också vunnit en Major i Boston år 2018 tillsammans med Cloud9.

Just nu har Evil Geniuses bara två aktiva spelare i sin laguppställning. Enligt uppgifter i Rush B Media samt 1PV ska det amerikanska storlaget vara intresserade av att komplettera sin femma med Jake "Stewie2K" Yip, Valdemar "valde" Vangså och Timothy "autimatic" Ta.

EG:s nuvarande laguppställning är:

Cvetelin "CeRq" Dimitrov
Vincent "Brehze" Cayonte

Frankrike Damien "maLeK" Marcel (coach)

Artikelbild: Pressbild/Starladder

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..