×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tournaments open for registration

FragbiteFBÖvrigt

YouTube Red presenterar ny esportserie — Good Game

2
Det är dags att ta fram popcornen och mysa ner sig i soffan, för nu står en ny esportserie redo att sändas via YouTube Red som en Original-serie.
Esportvärlden växer sig allt starkare i dagens samhälle och nu har YouTube Red presenterat sin senaste serie, Good Game, som vi på Fragbite vill lyfta nu under semestertiderna. Komediserien kretsar kring esport och kan liknas med "The Mighty Ducks" från 1992. Serien är skriven av samma producent som producerat Community och Rick and Morty, Dan Harmon.
En evig optimist (Dan Avidan) och en olycklig latmask (Arin Hanson) rekryterar ett lag för att etablera sig inom esport genom att ta sig till årets största turnering i spelet "Killcore". Turneringen går under namnet "Blood Match" och spelet, "Killcore", kan liknas med League of Legends eller Dota2.
Karaktärerna spelas av ett flertal nya skådisar inom branschen. Bland de mer kända finnes ansiktet bakom Alleria Windrunners (Hearthstone) röst, Michele Morrow, och Michael Ornstein som tidigare är känd som Chucky i Sons of Anarchy.


Serien gjorde premiär i torsdags och enligt YouTube ska den finnas tillgänglig för alla YouTube Red-medlemmar redan nu. I och med att YouTube Red inte öppnats upp för oss i Sverige har de valt att öppna upp vissa titlar, via sin Original-sida, för de som inte har tillgång till Red. När Good Game listas på Original-sidan är ännu okänt.

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..