×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Kappa Bar öppnar esportbar i Stockholm

10
I slutet av mars slår succékonceptet Kappa Bar upp portarna i Stockholm för alla hungriga, törstiga och sällskapssugna esportfantaster.
Om bara några veckor öppnar succékonceptet Kappa Bar upp portarna till sin andra esportbar i Sverige. Konceptet startades redan i Göteborg förra året och nu är vår kära huvudstad Stockholm näst på tur att få besök av restaurangen. För den som vill käka en saftig hamburgare eller något annat gott och kolla in esport kommer man kunna bege sig till Sveavägen 105 för att göra detta.


Förutom att kolla in alla stora turneringar i både Hearthstone, Dota2 och CS:GO kommer man även kunna koppla av med ett game eller två inne i deras så kallade "spelhörna". För den som föredrar konsolspelande kommer det även placeras ut ett antal PS4:konsoler runt om i lokalen. Den 29 mars klockan 18:00 är det premiärdags och för den som är nyfiken på konceptet går det att få mer information på Kappa Bars hemsida eller Facebook-sida.

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..