×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

FragbiteFBSverige

Kappa Bar öppnar esportbar i Stockholm

10
I slutet av mars slår succékonceptet Kappa Bar upp portarna i Stockholm för alla hungriga, törstiga och sällskapssugna esportfantaster.
Om bara några veckor öppnar succékonceptet Kappa Bar upp portarna till sin andra esportbar i Sverige. Konceptet startades redan i Göteborg förra året och nu är vår kära huvudstad Stockholm näst på tur att få besök av restaurangen. För den som vill käka en saftig hamburgare eller något annat gott och kolla in esport kommer man kunna bege sig till Sveavägen 105 för att göra detta.


Förutom att kolla in alla stora turneringar i både Hearthstone, Dota2 och CS:GO kommer man även kunna koppla av med ett game eller två inne i deras så kallade "spelhörna". För den som föredrar konsolspelande kommer det även placeras ut ett antal PS4:konsoler runt om i lokalen. Den 29 mars klockan 18:00 är det premiärdags och för den som är nyfiken på konceptet går det att få mer information på Kappa Bars hemsida eller Facebook-sida.

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..