×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Will Ferrell i huvudrollen för komedifilm om esport

1
Den välkända komikern Will Ferrell kommer att agera huvudroll i en kommande esportkomedi, där ålder inte tycks spela någon roll.

Will Ferrell

En välkänd skådespelare som bland annat gjort sig odödlig i filmer som Anchorman, Step Brothers och TV-programmet Saturday Night Live. Han är även starkt förknippad med Sverige via sin svenska fru, en stuga i Dalarna och TV-serien Welcome To Sweden.
Under de senare åren har esport gått från att vara ett nischat internetfenomen till att ta över både traditionella idrottsarenor och även TV-kanaler. Nu har även Hollywood snappat upp storheten, och en esport-komedi av Legendary Pictures kommer att filmas, skriver Variety.

Filmen, som ännu inte har någon titel, kommer att ha Will Ferrell, 49, som huvudroll. Ferrell förväntas spela en professionell spelare som sticker ut som en öm tumme på grund av sin ålder, som mer än dubblar snittet på övriga deltagare i turneringar. Variety jämför filmen med Ferrells NASCAR-komedi Talladega Nights från 2006.

Vilket spel som kommer att få huvudrollen i filmen är ännu osagt, men det sägs att Evil Geniuses och Fnatic kan komma att ha någon form av plats i filmen. Filmens manus kommer främst att utvecklas av Michael Kvamme och Jordan Dunn, som bland annat skrivit den kommande filmen SvampBob Fyrkant 3.

Will Ferrell med svenska Alicia Vikander hos Jimmy Fallon, perfekt i juletider!


Foto: DreamWorks Pictures

20 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 20 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..