×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sponsrat inlägg

#HataHat — Telia, GeT_RiGhT m.fl. tar ställning mot näthat

1
Telia, Christopher "GeT_RiGhT" Alesund och många fler går ihop i kampen mot näthat, där Telia bland annat gör surfandet av sociala medier kostnadsfritt – men bara om du är schysst.
Internet är ett hav av möjligheter, men tyvärr finns det en och annan malström i form av näthatare. Näthat syns överallt på hela internet — på Twitter, Facebook, Instagram, Twitch och, ja, till och med på Fragbite. Detta är någonting Telia självklart ogillar starkt, och väljer därför att ta ställning mot det i en ny kampanj — tillsammans med bland andra Christopher "GeT_RiGhT" Alesund.
"Det som är underbart med sociala media är att du kan komma närmare personer på ett väldigt smart o lätt sätt på nätet, det är väldigt fint och se roliga/glada kommentarer som du får direkt på mobilen eller via datorn.. Men tyvärr finns det mycket 'hat' på olika forum, twitter, instagram eller dylikt som gör saker o ting kan göra ens dag sämre.

Med detta vill jag säga att "Jag hatar hat". Det är inget jag står bakom, då jag under flera år som Professionell spelare i Counter-Strike och en person utåt fått väldigt många negativa kommentarer som förstört min dag eller dagar samt träffat mina vänner/släkt och närmaste som jag älskar och vill Aldrig såra. Jag vill att sociala median ska bli mer "schysstare" klimat än den är idag och tillsammans kan vi göra det bättre", skriver Alesund i sitt Instagram-inlägg, som fått väldigt fin respons.

Den 18 april släpper Telia surfen fri på sociala medier, vilket innebär att både nya och befintliga kunder kommer att kunna surfa sociala medier — närmare bestämt Facebook, Instagram, Messenger, Whatsapp, Twitter och Kik — hur mycket som helst utan att surfmängden påverkas. Allt för att du ska få en så bra möjlighet som möjligt att vara skön mot folk.

I samband med detta släpper även artisterna Magnus Carlson från Weeping Willows och Molly Sandén en singel som fått namnet "Jag hatar hat", som är navet i hela kampanjen. Följ hela kampanjen, och deltaga gärna i den, via hashtagen #HataHat! Ni kan läsa mer om kampanjen hos Telia.

Dela detta på internet

Contributor

Sponsrat innehåll,

29 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 29 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..