×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Inferno Online-entreprenörerna öppnar norrländsk hamburgerrestaurang i centrala Stockholm

2
Den norrländska hamburgerkedjan Frasses öppnar en ny restaurang i centrala Stockholm, företagets första i huvudstaden. Bakom satsningen står inga mindre än de två entreprenörerna bakom Inferno Online, Anton Budak och Samuel Agirman.
De båda entreprenörerna bakom det populära gamingcentret Inferno Online i Stockholm, Anton Budak och Samuel Agirman, ger sig in i snabbmatsbranschen. Tillsammans kommer de att öppna den norrländska hamburgerkedjan Frasses första restaurang i Stockholm, detta framkommer av ett pressmeddelande från företaget.

"Vi är stolta över att bli en del av Frasses och introducera dess utbud till både gamers och hungriga matgäster. Det känns som ett steg i rätt riktning och det är med stor ödmjukhet jag välkomnar Frasses första restaurang till Stockholm. Ett sedan tidigare inarbetat koncept tillsammans med en attraktiv och nytänkande inredning samt anslutningen till Inferno Online är en garant för ett lyckat samarbete. Innovativa kampanjer och menyförslag kommer även komponeras av våra gäster", kommenterar Anton Budak satsningen i pressmeddelandet.

Att det skulle bli en just en Frassesrestaurang var dock långt ifrån en självklarhet. Efter att ha förvärvat de nu aktuella lokalerna förde Budak och Agirman diskussioner med ett antal olika aktörer om en etablering, både inom restaurangbranschen men också en spelare på multimedia- och hårdvarumarknaden. Till slut dök dock, efter ett tips från en besökare på Inferno Online, Frasses upp som ett alternativ. Perfekt tyckte Budak och Agirman som tidigare saknat servering av lite ordentligare mat än de lättare tilltugg som sålts inne i Inferno Onlines lokaler.

3d-skiss över en del av interiören i den nya restaurangen.

Restaurangbesökarna kommer bjuda på fler norrländska upplevelser när de besöker restaurangen, bland annat genom Frasses nya butikskoncept som hämtar stor inspiration från norr. Även hur maten tillagas kommer skilja sig från vad stockholmarna har kommit att bli vana vid.

"Vårt norrländska koncept med hamburgare som steks direkt på beställning har länge varit efterfrågat i huvudstaden, därför är det extra positivt att inom kort få erbjuda Stockholmarna våra goda burgare", berättar Frasses VD Åke Morén.
Det är dock inte bara restaurangens interiör som kommer att bjuda på något unikt. När Fragbite får tag på Anton Budak berättar han hur de kommer att skapa ett speciellt gamingmål som ska gå att beställa för den hungrige gamern. Och att ägarna ser en tydlig koppling mellan målgrupperna för Inferno Online och Frasses blir extra tydligt då de båda verksamheterna kommer att ligga intill varandra.




När restaurangen slår upp portarna senare i vår når besökarna den antingen via en igång från Odengatan, eller i direkt anslutning till Inferno Online. Totalt ska där finnas plats för ett 50-tal matgäster.
FAKTA: Frasses har sedan tidigare restauranger över stora delar av landet, från Kiruna i norr till Kalmar i söder. Den nya restaurangen i Stockholm blir dock den första i någon utav Sveriges riktiga storstäder. Kedjan, som grundades 1975, med parisare som sin storsäljare men efter några år lanserades vad som kommit att bli något av det mer norrländska som finns när det kommer till hamburgar, nämligen skrovmålet.

17 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 17 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..