×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Fragbite fyller 13,37 år — dags att fira!

46
Av ren och skär slump har Fragbite noterat att vi fyller 13,37 år just idag, och vill fira med att göra någonting för er användare.
Den 1 november år 2002 lanserades den första versionen av sajten ni just nu surfar på. Fragbite föddes på internet med förhoppningen om att bli Sveriges största sida om Counter-Strike och lite till. Detta var strax över 13 år sedan — 13,37 år sedan, för att vara exakt. Av slump noterade vi denna magiska födelsedag och började genast spåna på idéer över hur vi kan fira detta magiska tillfälle.

Hjälp oss designa en Fragbite-tshirt

Vad vi vill göra är att utveckla en tröja som skall representera Fragbites långa historia. Denna tröja kommer att skapas med hjälp av er och DRKN. Vi vill använda oss av allt som representerar Fragbites community, designa det och trycka det som ett snyggt plagg. Det är här vi ber om er hjälp.


Det är er uppgift att fylla tröjan med härligt Fragbite-innehåll!


Länka Fragbite-associerade prylar som ni skulle vilja ha på tröjan i kommentarsystemet. Vi snackar allt från Fragbite-Ankan till forumanvändaren som klippte sitt grafikkort. Ni vet bäst vad ni minns från tiden här på sajten — så det är bara att vara kreativa! Förhoppningsvis blir det en tröja snygg nog för att bära med stolthet på |FeSt:pPp|.

74 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 74 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..