×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Extreme Masters

Totalt 150 000 dollar till IEM San Jose

3
I slutet av november är det dags för IEM-cirkusen att stanna till i soliga Kalifornien och dess tredje största stad, San Jose. Stoppet bjuder på en jättescen vardera för Counter-Strike: Global Offensive och League of Legends.
Det lär blir fullspäckat med högkvalitativ e-sport under IEM San Jose i november. Arrangören ESL har nu släppt ytterligare information om dess amerikanska stopp som hålls i SAP Center, hemmaarena för NHL-laget San Jose Sharks. Både CS:GO och League of Legends kommer att spelas under det två dagar långa evenemanget. För CS:GO handlar det, enligt ESL själva, om den största turneringen någonsin i Nordamerika med en prispott på 100 000 dollar.


SAP Center, även kallad "The Shark Tank", är arena för IEM San Jose. Foto: salmad (Flickr)


När det gäller League of Legends stannar prispotten på hälften, det vill säga 50 000 dollar. Enligt ESL kommer dock prispotterna att utökas med hjälp av "community funding", vad detta kan tänkas innebära framgår dock inte. Båda spelen kommer att få lika stora scener inne i arenan och besökare kan röra sig fritt mellan de två områdena.

IEM San Jose arrangeras den 21-22 november och är det tredje IEM-stoppet för den tionde säsongen. Redan på onsdag är det däremot dags för IEM Gamescom, den första IEM-tävlingen med CS:GO på flera säsonger.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..