×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Viktigt

Twitch attackerat – användare uppmanas byta lösenord

4
Twitch meddelar, bland annat via sin blogg att en del av streamingtjänstens konton har blivit utsatta för en attack. Användare uppmanas nu därför att byta sina lösenord.
Det har hänt en del saker på Twitch denna måndag. Först utannonserades en nedstängning av tjänsterna på grund av en uppdatering, detta endast en timme innan det hela skulle ske. Sedan, och kan antas i samband med detta, framkom det att Twitch har blivit utsatta för någon sorts attack. Detta berättar streamingtjänsten om själva i ett inlägg på sin blogg.

I inlägget heter det att "oauktoriserad åtkomst" har skett till en del konton och att användare uppmanas "byta lösenord" på andra sajter var de kan ha använt samma som för att logga in på Twitch. När det gäller själva Twitch-tjänsten har företaget valt att ta bort kopplingar med andra tjänster samt låta bäst före-datumet på lösenord löpa ut i förtid.

Någon mer detaljerad förklaring till attacken och vad de skyldiga kan tänkas ha kommit över för några uppgifter finns inte i dagsläget.

28 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 28 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..