×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

CS-proffsen fastnade på Malta: "Fåglar fuckade upp planet"

1
Laget har fastnat på de_airport.
BetBoom är ett av lagen som lyckats säkra en plats i slutspelet av ESL Pro League. Efter att ha säkrat slutspelsplatsen skulle laget lämna Malta för att sedan återkomma när slutspelet drar igång om en och en halv vecka.

Någon smidig hemresa för laget har det dock inte blivit då flyget som spelarna skulle åka med ställdes in efter att fåglar skadat planet när det landade. Det berättar Betboom-spelaren Alexander "zorte" Zagodirenko via sin Telegram, rapporterar den ryska nyhetssajten Escorenews.

— Flyget blev inställt eftersom fåglar fuckade upp planet och nu kommer vi ingenstans, säger zorte och fortsätter:

—Ett meme hände och flyget ställdes in. De sa att fåglarna flög in i planet när det landade. Nu kräver det teknisk service, säger han.

I senare uppdateringar från zorte skriver spelaren att laget nu fått ett flyg att åka hem med, men spelarna har ännu inte lämnat landet. ESL Pro Leagues slutspel börjar den 7 maj och Betboom kommer att kliva in i slutspelets sextondelsfinal.

Artikelbild: 卡晨/Unsplash och Adam Lakomy/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..