×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

dev1ce vill se ändring på Dust2: "Borde inte ha så många spawn-positioner"

2
Astralis-stjärnan vill se förändring på Dust2.
I och med veckans stora uppdatering till Counter-Strike 2 är den klassiska kartan Dust2 tillbaka i den aktiva map-poolen. En av stjärnspelarna som ser fram emot att spela kartan igen är den danska stjärnan Nicolai "dev1ce" Reedtz.

I ett inlägg på X skriver dev1ce att han älskar kartan och ser fram emot att se om den kommer att spelas på ett annorlunda sätt än tidigare. Han fortsätter dock med att föreslå en förändring på kartan kopplat till spawn-positioner på T-sidan.

Enligt dev1ce finns det i nuläget för många positioner som spelare på T-sidan kan spawna på. Enligt dansken kan en runda avgöras helt och hållet baserat på om T-spelarna får en fördelaktig spawn.

"Den första uppdateringen som behövs är T-spawn. Det borde inte finnas så många spawn-positioner och förhoppningsvis låser de inte 5 mot långa. För många matcher på Dust2 har avgjorts på att T-spawns är random (om du får de 5 bästa spawnen mot lång är det över för CT-spelarna", skriver dev1ce.


Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike och Pressbild/PGL
Videokälla: Blast/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..