×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

MMA vinner DH Moskva — utklassar jjakji

1
Fjärde stoppet för året är avklarat och för första gången sedan två år tillbaka har en Terran-spelare utöver TaeJa vunnit DreamHAck
Efter två dagars kämpande är DreamHacks första ryska evenemang över, totalt har 64 spelare försökt nå toppen men bara en lyckades.

Det blev till slut Team Acers Mun "MMA" Seong Won som vann, ett år efter sin Premier-vinst i den europeiska WCS-regionen.

Finalen spelades mot sydkoreanen tillika Terran-spelaren Jung "jjakji" Ji Hoon som inte lyckades hela vägen. Med några enstaka fel till och från hamnade mYinsanity-spelaren längre och längre bakom. Till slut tog det stopp och MMA satte in den sista stöten för att kunna plocka hem $10 000 samt 750 välförtjänta WCS-poäng, vinsten gör att MMA i nuläget placerar sig på rank 16 av just 16 för vilka som kommer kunna åka till BlizzCon senare i höst.
KoreaTerran MMA Vs. KoreaTerran jjakji

Catallena: 1-0
Nimbus: 2-0
Overgrowth: 2-1
Foxtrot Labs: 3-1

Slutplaceringar:
1: KoreaTerran MMA
2: KoreaTerran jjakji
3/4: NorgeZerg Snute
3/4: KoreaZerg TRUE
5-8: KoreaProtoss Patience
5-8: KoreaProtoss Daisy
5-8: KoreaZerg BBoongBBoong
5-8: RysslandTerran Happy

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..