×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Millenium-duon vidare från WCS EU Ro16

1
World Championship Series fortsätter och är nu framme vid Ro16-gruppspelet. Grupp A har spelat sina matcher och det blev till slut en skräll med vilka som tog sig vidare.
Under måndagen spelades den första Ro16-gruppen vilket inledde slutskedet av World Championship Series Europa. Fyra spelade gjorde upp om att gå vidare till slutspelet och det skedde stora överraskningar.

Först ut i gruppen var fnatics Kevin "Harstem" de Koning mot Milleniums senaste rekryt Juan "VortiX" Moreno Durán. Mötet slutade efter två snabba kartvinster till VortiX som gick vidare till Winner-matchen mot sin nya lagkamrat Park "ForGG" Ji Soo, som i sin tur vann sin match mot Jens "Snute" Aasgaard.

Winner-matchen blev till en början väldigt jämn även om ForGG försökte gång på gång attackera motståndaren med sin fruktade två Barracker-cheese. En taktik han använde flera gånger mot både VortiX och Snute. Men motståndet blev för svårt och spanjoren gick vinnande ur mötet. VortiX avancerade till slutspelet som gruppetta följt av ForGG.

Grupp A

1: SpanienZerg VortiX — 2-0
2: KoreaTerran ForGG — 2-1
3: NederländernaProtoss Harstem — 1-2
4: NorgeZerg Snute — 0-2
Sist i gruppen hamnade oväntat nog Snute som inte vann en match. Han förlorade Loser-matchen mot Harstem med 2-1 i kartor.

Idag, tisdag fortsätter WCS EU med grupp B och det är två koreaner mot två européer. Först ut är finländaren Vesa "Welmu" Hovinen mot koreanen Choi "YoDa" Byung Hyun, därefter kommer det bli en PvP-match mellan Sydkoreanen Jang "MC" Min Chul och Yoan "ToD" Merlo från Frankrike.
Grupp B

~18:00 — FinlandProtoss Welmu Vs. KoreaTerran YoDa — betta i tipset!

~19:00 — KoreaProtoss MC Vs. FrankrikeProtoss ToD — betta i tipset!

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..